Atlantic E-sigaret – Pro Kit € 127,95

atlantic-nautilus-e-sigaret

Atlantic Cigs is een Amerikaanse fabrikant van e-sigaretten. De Atlantic e-sigaret is ontwikkeld met als doel een gebruikersvriendelijke elektronische sigaret op de markt te brengen.

In Nederland en België is Novus Fumus officieel partner van Atlantic en levert direct uit eigen voorraad. Het voordeel: snelle levertijden, een bereikbare helpdesk (7 dagen per week telefonisch bereikbaar), en een goede garantie afhandeling.

De Atlantic Nautilus bevat de laatste technologie op het vlak van MOD e-sigaretten. De Nautilus Bottom Coil 2.0 tanks zijn onderhoudsvrij, bestaan uit slechts 1 onderdeel, en geven een uitstekende dampervaring en een hoog dampvolume.

U kunt kiezen uit batterijen van 650mAh of 1500mAh. De 650mAh gaat ongeveer 24 uur mee, de 1500mAh ruim 48 uur. Beide batterijen hebben een Micro USB-aansluiting en kunnen met iedere USB muurlader worden opgeladen.

Voordelen van Atlantic Nautilus:

  • Eenvoudig in gebruik (geen knopjes om in te drukken)
  • Hoogwaardige batterij – De batterij van de Nautilus Mondo gaat tot wel 2 dagen mee. En omdat er in iedere kit 2 batterijen zitten kunt u dus zonder zorgen een weekendje weg.
  • Onderhoudsvrij – De meeste MOD’s op de markt bestaan uit wel 3 tot 4 onderdelen en vergen het nodige onderhoud om goed te blijven functioneren. Bij Atlantic hoef je alleen maar de Nautilus Bottom Coil te vervangen om te blijven genieten. Geen losse onderdelen, dus nooit meer lekkages.
  • Super lichtgewicht – de Atlantic Nautilus weegt slechts 30 gram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *