E-sigaret ervaringen van gebruikers

Met de verbetering van de kwaliteit van de e-sigaret in de afgelopen jaren zijn ook de gebruikerservaringen er sterk op vooruitgegaan. Veel rokers zijn met heel veel genoegen overgestapt op het elektronisch roken en wensen nooit meer terug te keren naar de oude tabakssigaret.

De nieuwe generatie e-sigaretten lijkt in alles op de gewone peuk: smaak, het inhaleren en de ‘handling’ van veel elektrische sigaretten is vrijwel hetzelfde als bij de sigaretten met tabak. Hieronder een aantal e-sigaret ervaringen van gebruikers:

“Ik heb 35 jaar gerookt en had me erbij neergelegd dat ik er nooit meer vanaf zou komen. Totdat ik de e-sigaret ontdekte. Ik voel me echt bevrijd. Mijn Green Smoke e-sigaretten geven me een geweldige en vergelijkbare beleving, zonder de stank waar je normaal mee blijft zitten. Ik taal niet eens meer naar tabak.”
– Simon Dorpel

 

“Ik was super sceptisch over de e-sigaret. Had een slechte ervaring met een of ander Chinees merk. Later toch nog een poging gewaagt. Was erg verrast door de smaak. In het begin wel een beetje last van mijn keel en last van heesheid. Nu nergens last meer van en veel meer lucht. Al bijna 9 maanden een tevreden damper na 22 jaar roken.”
– Raymond

 

“Ik moest stoppen met roken van de dokter, maar het lukte me niet. Mijn vrouw kwam op een dag thuis met een e-sigaret. Die hoef ik niet riep ik meteen. Ze bleef aandringen dat ik het een keer moest proberen. Na veel gezeur overstag gegaan. Trok al een vies gezicht toen ik ‘m in m’n mond stak. Viel het ineens heel erg mee. Ik was stomverbaasd. Dit leek heel veel op echt roken met als grote plus dat het veel gezonder is dan een gewone sigaret. Ben van ontevreden roker een tevreden damper geworden.”
– anoniem

 

“Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt?!!! Dit is de bom! Bye bye dure peuken. Hello E-smoking :-)))”
– Louise

 

Ik heb 42 jaar gerookt. Veel zware shag, bijna drie pakjes per week. Het is eigenlijk een wonder dat ik nog leef. Twee maanden geleden ben ik overgestapt op e roken. Eerst een supersmoker besteld. Inmiddels trots eigenaar van een joytech starterkit. Ik rook geen shag meer, maar mis wel het rollen en de geur van tabak. Dat heeft er voor mij altijd bij gehoord. Maar goed, ‘rookplezier’ van de esigaret is heel aangenaam en ik had ook geen keuze meer. Voor mij is de esigaret een uitkomst. Voor mij vrouw – die nooit heeft gerookt – trouwens ook.”
– Jan Mons

 

“Kettingroken is een groot woord, maar ik haalde vaak genoeg dertig sigaretten per dag. Nu bescheiden damper van e-liquids met smaakjes en nog maar 6mg nicotine. Het kan verkeren.”
– Ellen van der Sluis

 

“Wil iedereen die negatief is over de elektronische sigaret per direct z’n klep houden en het eerst even zelf proberen. Ik heb vandaag m’n E-smoking binnengekregen en ben lyrisch! #lurk ”
– Jörgen

 

“Stoppen met roken is al tien jaar mijn goede voornemen. Met de e-sigaret is het eindelijk gelukt. Oké, het nieuwe jaar is pas 2 maanden oud maar ik weet 100 procent zeker dat ik nooit meer ga roken. I feel good!”
– Simone

 

Wat is jouw ervaring met e-sigaretten. Laat hieronder jouw reactie achter!

Eén gedachte over “E-sigaret ervaringen van gebruikers”

  1. Ik ben nu 2 weken gestopt met normaal roken en ik moet zeggen. Het is wel beter. ik kan nu rennen en veel langer doorgaan dan voorheen. Mijn conditie is echt vooruit gegaan. Echt geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *