Joyetech eRoll | Starterskit € 51,95

joyetech-eroll e-sigaret

De Joyetech eRoll is een revolutionair type e-sigaret, geproduceerd om zo veel mogelijk op een reguliere sigaret te lijken. Hierdoor is dit model erg populair, vooral bij beginnende dampers.

De eRoll valt op vanwege de unieke, draagbare oplader: de Portable Charging Case (PCC) – een klein doosje met de vorm van een iPhone. Je kunt de eRoll er als een soort batterij indrukken. De batterij van de eRoll is relatief snel leeg, waardoor de draagbare oplader de ideale oplossing is.

Je kunt de eRoll circa 8 keer opladen met de PCC; daarna moet de PCC zelf ook opnieuw worden opgeladen. De eerste keer duurt dit zes uur, daarna circa vier uur. Leg hem ’s nachts naast je telefoon aan de oplader en je hebt de volgende ochtend weer een volledig opgeladen PCC.

Vanwege het unieke oplaadsysteem en de geringe afmetingen (8 mm dik, 93 mm lang) is de eRoll een e-sigaret die zich niet makkelijk met anderen laat vergelijken en voor de beginnende damper weleens de perfecte brug kan vormen van roken naar dampen.

Joyetech levert de eRoll met:

– 1 Portable Charging Case (PCC)
– 1 Elektrische sigaret (cone+batterij)
– 2 Verdampers
– 3 Tanks
– 1 Extra batterij
– 1 Handleiding
– 1 Netstroomadapter
– 1 Usb-laadkabel

Nadelen

– De starterset bevat geen liquids, die moeten apart worden besteld.
– De starterset bevat één cone. Je kunt dus niet één batterij opladen, terwijl je de andere gebruikt. Als je ’s nachts oplaadt, tackel je dit probleem echter eenvoudig.
– Doordat de eRoll zo klein is, moet je bij intensief gebruik meerdere keren per dag bijvullen. Dit gaat echter wel erg gemakkelijk en snel.
– Aan de eRoll valt niet te sleutelen. Creatievelingen die hun eigen e-sigaret willen samenstellen zullen een ander model moeten kiezen.

Voordelen

– De Joyetech eRoll lijkt qua formaat erg veel op een reguliere sigaret, waardoor beginnende dampers er snel aan wennen.
– Gebruiksgemak staat bij Joyetech hoog in het vaandel. De eRoll zal voor iedere beginnende damper snel te begrijpen zijn.
– De PCC is handig in gebruik en past gemakkelijk in je broekzak, bovendien laadt hij in slechts twintig minuten de eRoll helemaal op.
– De PCC is ook ideaal als opbergdoosje te gebruiken.
– Mooi, ingetogen zwart of wit design.

Joyetech eRoll online bestellen >>

Summary
Author Rating
Aggregate Rating
2 based on 87 votes
Brand Name
Joyetech
Product Name
eRoll
Price
EUR 51,95
Product Availability
Available in Stock