E-sigaretten Kopen Doe Je Veilig En Goedkoop Online

e-sigaretten-kopen-online

E-sigaretten winnen snel aan populariteit. In Nederland is het aantal e-rokers in 2013 verdrievoudigd. Steeds meer rokers stappen over op de veiligere en gezondere e-sigaret.

De e-sigaret heeft veel voordelen. E-roken is niet alleen veel goedkoper, in tegenstelling tot de gewone sigaret bevat de elektronische sigaret geen schadelijke teer, koolmonoxide, stikstofoxide en circa 4000 andere schadelijke stoffen die leiden tot kanker en hart- en vaatziekten. Jaarlijks sterven in Nederland circa 20.000 mensen aan de gevolgen van roken.

Longartsen laaiend enthousiast

Steeds meer mensen raken overtuigd van de voordelen van e-roken. Een collectief van Franse longartsen is zelfs laaiend enthousiast over de e-sigaret als alternatief voor rokers. En ook de Nederlandse longarts Wanda de Kanter ziet inmiddels in dat de e-sigaret een beter alternatief is voor sigaretten.

Stop met roken, start met dampen

Stap ook over op de elektrische sigaret. Op E-sigarettenkopen.nl kies je snel, simpel en veilig uit een ruime keuze aan kwalitatieve en betrouwbare e-sigaretten.

Je kunt bij ons terecht voor de volgende merken e-sigaretten:

Vergelijk de verschillende merken, lees reviews van andere gebruikers en bestel gemakkelijk en veilig je favoriete merk e-sigaretten!

e-sigaretten-vergelijken